måndag 3 april 2017

Bokrecension - När hundarna kommer


När hundarna kommer


Jag har läst boken När hundarna kommer av Jessica Schiefauer ( Bonnier Carlsen Bokförlag, Stockholm 2015). Jag tyckte helt och hållet att detta var en av de bästa böckerna jag har läst.

Boken handlar om Ester och Isak som är tillsammans och deras liv genom ett år. Anton ( Isaks lillebror) hamnar i fängelset. Ester bor mest hos Isak men får inte bo där för sina föräldrar efter vad som händer hemma hos dem just nu. Under processen av Antons straff/dom fick familjen mycket hot, så dem skaffade två hundar. Hundarna tycker inte om Ester men det är mer än hundarna som inte tycker om Ester.


Boken är skriven  månadsvis så det finns inga riktiga kapitel, den byter även perspektiv ibland men det märks och byter oftast då om det blir en ny sida i boken. Boken är lätt att läsa med bra storlek på texten. Vissa delar kan man få lite panik på vad dem gör och ibland blir man ledsen.

Jag tycker du borde läsa denna bok om du tycker om spännande, romantiska och lite kriminalböcker. Man får ofta tänka efter vad som händer och får vara med lite under förhöret.

/Mathilda 7:1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar