torsdag 9 november 2017

Bokrecension - Jack


Jag har läst boken Jack av Christina Lindström ( B. Wahlströms Bokförlag, Massolit Förlagsgrupp AB, 2016). Jag tyckte att boken var väldigt rolig, men även lite sorgsen.


Boken handlar om Jack. Killen alla tjejer gillar och killen nästan alla killar vill vara. Men under en fest stöter han på Freja i badrummet, Freja som har en lite för stor näsa, en rosa stickad mössa och gillar att kolla på sälar. När de väl sitter där inne i badrummet och pratar känner Jack på en gång att han har känslor för henne. Men snabbare än vad han tror kommer hans förflutna ikapp och saker är sig inte likt. Hur påverkar då detta Freja?

Boken är skriven i kapitel och därför är det lätt att veta var man sluta. Eftersom denna bok handlar om Jack, så får vi bara veta saker utifrån hans perspektiv. Storleken på texten är perfekt. Den är inte för stor och inte för liten så den passar alla.


Jag tycker att du borde läsa denna bok om du gillar tonårsdrama och lite romantiska böcker. Man får ofta en tanke på hur det ser ut i sitt eget perspektiv.

/Mathilda Bolin 8:1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar